Työmarkkinoilla niukkuuden aika on alkanut ja kilpailu osaamisesta ja parhaista työntekijöistä kiristyy. Toisaalta yritysten välinen kilpailu vaatii joukkojen keskittämistä omaan ydintoimintaan. Näissä molemmissa työmarkkinoiden muutostilanteissa Talentas Oy tarjoaa joustavia henkilöstöratkaisuja joko vuokrauksena tilapäiseen tarpeeseen tai suorana rekrytointipalveluna pidempiaikaisiin työsuhteisiin.

HENKILÖSTÖVUOKRAUS

Yrityksissä joudutaan usein reagoimaan tilauksiin ja päätöksiin lyhyellä varoitusajalla. Väliaikaista henkilöstöä tarvitaan monissa erilaisissa tilanteissa esim. ruuhkahuippuihin sekä sairaslomien ja lomien sijaisuuksiin. Meiltä saat eri alojen ammattilaiset joustavasti ja lyhyelläkin varoitusajalla. Käytännössä työtehtävään haluttavan henkilön toimenkuva ja profiili määritellään yhdessä asiakkaan kanssa. Valintaprosessin jälkeen huolehdimme palkanmaksusta ja muista työnantajavelvollisuuksista ja asiakasyritys maksaa vain tehdystä työstä.

SUORAREKRYTOINTI

Suorarekrytoinnilla haetaan eri tehtävien osaajia vakituiseen työsuhteeseen. Laadimme yhdessä asiakkaan kanssa työntekijän kykyprofiilin sekä rekrytointiaikataulun. Henkilöarviointien jälkeen esittelemme muutaman ehdokkaan joista asiakas tekee lopullisen henkilövalinnan.

TRY & HIRE

Try & Hire on asiakasyritykselle riskitön ja joustava tapa varmistua rekrytoinnin onnistumisesta. Ennalta sovitun vuokratyöjakson jälkeen työntekijä voi siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen, mikäli molemmat osa-puolet ovat tyytyväisiä yhteistyön sujumiseen.